In de zon is een stukje watermeloen heerlijk. Het is lekker verfrissend, goed voor de vochtbalans en nog vullend ook. Natuurlijk kan je de meloen in plakjes snijden en op peuzelen, maar je kan er ook een lekkere salade mee maken. Deze kan je als nagerecht eten, maar is ook lekker als tussendoortje of bij de barbecue.
Naast dat dit op verschillende momenten een heerlijk hapje is, is het ook nog eens gemakkelijk te maken. Geen uren in de keuken of 's ochtends er aan denken om iets voor die avond in de marinade te zetten. Ik denk dat het maximaal 5 minuten werk is.
Ingrediënten
Watermeloen
klein blokje feta
handje muntblaadjes
Zo bereid je het
Snijd de watermeloen in stukjes. Verkruimel er wat feta overheen. Doe dit op smaak, maar zeker niet te veel. Leg er een paar blaadjes munt op.
Eet smakelijk!
Dit vond ik er van
Ik heb het als toetje gegeten op een erg warme dag. Het was heerlijk verfrissend. De munt zorgt voor een andere frisheid dan de watermeloen wat zorgt voor een verrassende smaakcombinatie. Door de feta wordt het ook wat romig waardoor het een bijzondere smaak krijgt. Zo simpel, maar oh zo lekker. Dit wordt zeker vaker gemaakt deze zomer.
Geen opmerkingen:
Een reactie posten